Favorieten

Hier zie je mijn favorieten. Dit zijn verschillende producten die ik graag gebruik. Zoals spijkermatjes, kussentjes en supplementen. 
Ze helpen mij om lekker in mijn vel te zitten en heerlijk te ontspannen. Ik heb dit persoonlijk en in mijn praktijk ervaren en daarom wil ik ook geen verwachtingen scheppen of (medische) claims maken. Kijk lekker rond wat voor leuks er voor jou bij zit! 

Ik moet wettelijk gezien even vermelden dat ik een kleine marge krijg over de producten als je op de linkjes klikt of kortingscodes gebruikt. Dit is een kleine vergoeding voor de tijd die ik erin heb gestoken om het voor jou allemaal uit te zoeken of het wel echt de moeite waard is om het te gebruiken. Goed om te weten, de producten zijn niet duurder geworden voor je als je ze aanschaft. 

Nu wat leuks:
Met de code Carolien10 krijg je 10% korting bij www.vitakruid.nl
Met de code Carolien krijg je 20% korting bij www.netherlands.4life.com (de korting is vaak bij pakketten meer van 20%)

Flowee-zeegroene-spijkermat

Ontspan met de mooie Flowee zeegroene spijkermat set. Als je ernaar kijkt waan je je al in tropische sferen. Ga je er rustig op liggen en ontspan je. Geniet van de rust die je voelt als je echt ontspant.

Spijkermat Set – Mandala – Grijs met zeegroen

 

Mis je (af en toe) de vitamines en mineralen op een dag. Neem deze mooie multivitamine, die speciaal is ontwikkeld voor vrouwen, om ze binnen te krijgen. Het mooie bij deze multivitamine is, is dat de benodigde vitaminen en mineralen voor de dag en nacht niet in 1 pil zitten. Zo krijgt je lichaam wat het overdag of ’s nachts nodig heeft.
(Met Carolien10 krijg je 10% korting)
Multi Dag & Nacht Vrouw

Kan jouw immuunsysteem wat extra’s gebruiken, denk dan aan lichaamseigen moleculen met immuunintelligentie. 

Dit nog onbekende product heeft voor mij veel veranderd. En heel veel goeds gebracht!

4Life Transfer Factor